Ajankohtaista ja ohjeita

Noudatamme toiminnassamme turvallisempien tilojen periaatteita.

jaksot keväällä 23: 

1.9.-12.2.

13.2.-19.3.

20.3.-23.4. – ei tuntia 10.4., korvaus ilmotetaan myöhemmin

24.4.-28.5. -1.5. ei tuntia – korvataan 5.6.

Yhteensä siis 4 viiden viikon jaksoa!

KORONA-AJAN OHJEISTUS (Päivitetään):

Pesethän kädet ennen tunnille osallistumista.

Luonnollisesti, jos epäilet koronavirustartuntaa tai -altistumista, ethän osallistu tunneille. Peru ilmoittautumisesi meilitse, niin voimme sopia tunnin korvaamisesta.

TUNTIEN MAKSAMINEN:

Jos valitsit maksutavaksi laskun sähköpostiin, lähetetään lasku ilmoittamaasi osoitteeseen.
Jos valitsit maksutavaksi Edenredin tai ePassin, toimitathan tositteen maksusuorituksesta meilitse info@grooves.fi mahdollisimman pian. Jos maksat vain osan näiden palveluiden kautta, ilmoita sekin meilitse, niin saat jäljelle jäävästä summasta laskun.

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN:

Jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Voit myös täydentää ilmoittautumistasi myöhemmin, eli jokaiselle pakettisi mukaiselle tunnille ei tarvitse ilmoittautua kerralla. Tuntien sisällöt myös vaihtuvat 5 viikon välein ja uudet sisällöt ilmoitetaan juuri ennen seuraavan jakson (5 viikkoa) alkua.

TUNTIEN PERUMINEN JA KORVAAMINEN:


Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan. Ole kaikissa tapauksissa yhteydessä meilitse, niin etsitään sopiva ratkaisu.


Mikäli yksittäinen tunti ei toteudu pienen osallistujamäärän takia, ilmoitamme asiasta meilitse viimeistään 24h ennen tunnin alkua!

Jos et pääse tunnille jolle olet ilmoittautunut, voit ”korvata” tunnin jollain toisella JOS ilmoitat asiasta meilitse (info@grooves.fi) ennen tuntia jolle olet alunperin ilmoittautunut. Ilmoittamatta jättäminen lasketaan ”käytetyksi” kerraksi eikä sitä voi myöhemmin korvata.

WORKSHOPIT

Workshopeilla pätee samat ohjeistukset kuin muillakin tunneilla. Workshoppeja ei kuitenkaan voi korvata ”normitunneilla” eikä toisin päin. Näillä tunneilla on myös oma hinnastonsa, joka ilmoitetaan kyseisen tunnin ilmoittautumisen yhteydessä.

_

Ajankohtaiset uutiset ja infot tulevista tunneista julkaistaan aina ensimmäisenä instagramissa @grooves.fi, eli kannattaa ottaa seurantaan!