Ajankohtaista ja ohjeita

Tunneille ilmoittaudutaan täällä.

Tuntien hinnaston löydät täältä.

GROOVES.FI siirtyy hybridi-opetukseen 3.5. ! 

KORONATILANTEEN OHJEISTUKSET, KUN TANSSIMME YHDESSÄ SALISSA:

Groovesin tiloissa on käyttössä maskisuositus. Käytäthän maskia vähintään kaikissa Groovesin tiloissa, joissa et välttämättä voi säilyttää turvaväliä (esim. rappu, tuntien odottaminen, wc-tilat). Voit käyttää maskia myös urheilusuorituksen aikana

Tunneilla on rajallinen määrä oppilaita, jotta voimme pitää turvavälit. Huomioithan tämän tunneilla ja studion tiloissa. Pyri säilyttämään turvaväli muihin tanssijoihin. Saavu tiloihin aikaisintaan 10min ennen oman tunnin alkua ja poistu mahdollisimman nopeasti tuntisi jälkeen.

Edelleen on ehdottoman tärkeää, ettei tunneille tulla jos on epäily mahdollisesta tartunnasta tai pienimpiäkään oireita. Voit korvata tunnin myöhemmin tai osallistua Zoomin kautta.

Pidetään erityisen hyvä huoli omasta käsihygieniasta! Pesethän kätesi käytävän wc-tiloissa aina ennen studion tiloihin saapumista.

HINNASTOSTA JA TUNTIPAKETEISTA:

Normaalin hinnaston lisäksi Groovesilla on käytössä edeelleen online-hinnasto Zoom-tunneille. Näillä paketeilla pääset osallistumaan ainoastaan Zoom-tunneille. Normaalin hinnaston paketeilla voit osallistua molemmille, mutta Zoom-tuntien hinnoista kertyvää erotusta ei hyvitetä.

Jos mielessäsi on kysymyksiä, olethan yhteydessä info@grooves.fi!

Muita täytäntöjä

  • Tuntien korvaaminen: Jos olet ilmoittautunut tunneille, etkä joku kerta pääsekään tulemaan, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa studion avoimella, samanpituisella tunnilla saman jakson aikana. Ilmoittaudu lomakkeella 2.
  • Ilmoittautumisen peruminen ja uusiminen: Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Olethan mahdollisimman pian yhteydessä info@grooves.fi Jos ilmoittauduit 5 viikon jaksolle ja haluat jatkaa tunneilla käymistä jakson jälkeen, teethän uuden ilmoittautumisen seuraavalle jaksolle. 

Ohjeita ensimmäistä kertaa tiloihimme saapuvalle

Tilamme ovat osoitteessa Karvaamokuja 4, 5. kerroksessa, Aivan Haagan liikenneympyrän vieressä. Samassa talossa on Helsingin Lipputehdas ja Ravintola 91.1. Talossa on hissi.

Ovikoodi on lähetetty ilmoittautuneiden sähköpostiin.

Tiloissamme on pieni ”pukkarinurkka”, jos vaatteita tarvitsee vaihtaa paikan päällä. Salissa on myös jääkaappi.

Paikalle pääsee Elielinaukiolta ja Kampista busseilla puolessa tunnissa. Huopalahden asemalta Groovesille kävelee noin vartin, Valimon asemalta n. 10min.

Vessat löytyvät käytävältä, johon saavut hissistä tai portaista. Seinissä on pieniä kylttejä, joiden avulla löydät perille.