OPETTAJAT

Lue tuntien sisällöistä täältä.

UNNA TERÄVÄ

Unna Terävä on helsinkiläinen tanssija, tanssinopettaja, koreografi sekä GROOVES.FI:n perustaja. Unna päätyi tanssin, ja sitä kautta hip hopin pariin hieman yli 10 vuotta sitten, minkä jälkeen kokemusta on karttunut aktiivisen treenaamisen lisäksi mm. erilaisissa tapahtumissa ja kisoissa niin osallistujana, tuomarina kuin koreografinakin.

Unna pyrkii jatkuvasti kasvamaan tanssijana, tanssin tekijänä sekä opettajana työskentelemällä ja opiskelemalla aktiivisesti.

SINI TUOMINEN

Sini Tuominen GROOVES.FI Opettaja

Sini on monipuolinen tanssija ja Hip Hop kulttuurin rakastaja. Katutanssilajeja hän on treenannut aktiivisesti vuodesta 2011. Sinin suosikkijuttu on freestyle, cypherit ja battlaaminen, joten Sini matkusteleekin aktiivisesti ympäri

maailmaa osallistuakseen battleihin ja hyviin jameihin. Viime aikoina Sini on pärjännyt hyvin battleissa Suomessa ja ulkomailla. Sini on opiskellut kaksi vuotta Ruotsissa Åsa Folkhögskolassa, jossa hän suoritti Five Styles ja HipHouse -ohjelmat. Tanssin lisäksi Sini pyrkii sukeltamaan jatkuvasti syvemmälle Hip Hop -kulttuuriin syventämällä ymmärrystään kulttuurin historiasta ja tiedollisesta perustasta sekä uppoutumalla myös muihin Hip Hopin elementteihin.

Opettajana Sini on innostava, positiivinen ja rento, mutta vaativa. Sinin tunneilla käydään läpi kunkin lajin liikkeellistä perustaa ja pyritään syventymään mahdollisimman paljon myös kunkin lajin kulttuuriseen kontekstiin. Oman tanssillisen taustansa ansiosta Sinin erityisosaamista on freestyleen syventyminen myös opetuksessa, mutta etenkin perusteet -tason tanssitunneilla mennään ryhmän toiveiden sekä tarpeiden mukaan ja tehdään paljon koreografiaan ja toistoon perustuvia harjoitteita. Sinin tunneilla on tarkoitus, että keho ja aivot hikoavat sopivasti ja haasteista huolimatta hauskanpito ja hyvä tunnelma kantavat läpi tunnin.

AIEMMIN GROOVESILLA OPETTANEITA:

Ria Pietikäinen, Linda Ilves, Taru Meri Koski, Jasmir Vesander, Lilli Huttula, Johan Högsten, Ita Puusepp, Samuli Eloranta, Augusto Guerra, Emmi Mikkilä, Tuure Kaukua, Josefiina Kotajärvi, Fuego y Kristal, Heidi Hartzell, Paula Vuorela, Katja Prodigy, Miranda Chambers.