KÄYTÄNNÖT JA OHJEET

GROOVES.FI:llä on käytössä turvallisemman tilan käytännöt. Käytännöt eivät ole itse keksimiämme, ja olemme muokanneet ne omiin tarkoituksiimme sopiviksi.

  • Ei oleteta tai yleistetä: Emme voi tietää toisen elämäntilanteesta, ajatuksista, kokemuksista, seksuaalisuudesta, identiteetistä jne. Emme yleistä omia kokemuksiamme tai määrittele kokemuksia toisen puolesta. Saatamme kaikki tehdä joskus virheitä, jolloin korjaamme käytöstämme ja pyydämme heti anteeksi.
  • Kunnioitetaan toisia: Olemme kunnioittavia muita kohtaan, emmekä kyseenalaista erilaisuutta. Kaikki saavat olla omia itsejään. Emme salli minkäänlaista syrjintää, rasisimia tai vihapuhetta.
  • Annetaan tilaa: Huolehdimme yhdessä siitä, että kaikki pääsevät osallisiksi, tulevat kuulluiksi ja annamme kaikille tilaa toteuttaa itseään. 
  • Ei tarkoittaa ei: Älä häiritse ketään sanallisesti utelemalla yksityisasioita, tuijottamalla tai koskemalla. Kunnioitamme toisten rajoja. Ei on aina ei.

Lisätietoja ja lähteitä: Utopia Helsinki, Ruskeat Tytöt

Muita käytäntöjä

  • Tuntien korvaaminen: Jos olet ilmoittautunut tunneille, etkä joku kerta pääsekään tulemaan, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa studion avoimella tunnilla saman jakson aikana. Ilmoita korvaamisesta opettajalle tunnille saapuessasi.
  • Ilmoittautumisen peruminen: Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Olethan mahdollisimman pian yhteydessä info@grooves.fi

Ohjeita ensimmäistä kertaa tiloihimme saapuvalle

Tilamme ovat osoitteessa Karvaamokuja 4, 5. kerroksessa, Aivan Haagan liikenneympyrän vieressä. Samassa talossa on Helsingin Lipputehdas ja Ravintola 91.1. Talossa on hissi.

Bussit pysähtyvät studion välittömässä läheisyydessä Karvaamokujalla ja n. 7min kävelymatkan päässä Pitäjänmäentiellä. Huopalahden juna-asemalta kävelee vartissa.

Vessat löytyvät käytävältä, johon saavut hissistä tai portaista. Seinissä on pieniä kylttejä, joiden avulla löydät perille.

Jos mielessäsi on kysymyksiä, ajatuksia tai ehdotuksia, olethan meihin yhteydessä!