HINNASTO JA TUNTIPAKETIT

HUOM! Groovesilla ei tällä hetkellä järjestetä viikottaista toimintaa.

Voit ostaa tanssitunteja yksittäin, 5 tai 10 tunnin paketteina. Tunneista lähetetään lasku sähköpostiin. Huom! Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred ja ePassi.

TEME:n jäsenenenä saat -15% ammattilaisalennuksen kaikista paketeista.

Tuntipaketit keväällä 23

Kaikki tunnit ovat 90min pituisia.

1 tunti = 25e – voimassa viikon ilmoittautumisesta mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi (poikkeuksena kevään 4. jakso, jolloin paketti on voimassa kauden alusta ja ensimmäisestä tunnista alkaen. Voit siis ilmoittautua ja ostaa paketin jo hyvissä ajoin.)

5 tunnin paketti = 90e 25.4. mennessä ostettuna! (norm 110e) – voimassa 5 viikkoa ilmoittautumisestasi (poikkeuksena kevään 4. jakso – paketti voimassa koko jakson. Voit siis ilmoittautua ja ostaa paketin jo hyvissä ajoin.)

10 tunnin paketti = 170e 25.4. mennessä ostettuna! (norm 190e) – voimassa koko syyskauden (20 tanssituntiviikkoa)

Viikonlopputuntien yksittäishinta on sama, mutta pakettihinnoissa on poikkeuksia. Hinnat ilmoitetaan täällä. Näille tunneille voi osallistua kaikilla voimassa olevilla tuntipaketeilla.

Workshoppien hinnat ilmoitetaan erikseen, eikä näille kokonaisuuksille voi osallistua 5 tai 10 tunnin paketeilla.

Jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Voit myös täydentää ilmoittautumistasi myöhemmin, eli jokaiselle pakettisi mukaiselle tunnille ei tarvitse ilmoittautua kerralla. Tuntien sisällöt myös vaihtuvat 5 viikon välein ja uudet sisällöt ilmoitetaan juuri ennen seuraavan jakson (5 viikkoa) alkua.

Jos et pääse tunnille jolle olet ilmoittautunut, voit ”korvata” tunnin jollain toisella JOS ilmoitat asiasta meilitse (info@grooves.fi) ennen tuntia jolle olet alunperin ilmoittautunut. Ilmoittamatta jättäminen lasketaan ”käytetyksi” kerraksi eikä sitä voi myöhemmin korvata.